Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Εγγραφές στην Α' τάξη έτους 2017 - 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Οι εγγραφές των μαθητών στην Πρώτη (Α') τάξη για το σχολικό έτος 2017 -2018, θα γίνουν από 2 έως 19 Μαΐου 2017, από τις 8:30 έως τις 9:40 π.μ, στο γραφείο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. Φέτος θα εγγραφούν στην Α' τάξη τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2011. Οι εγγραφές των μαθητών στην Α' τάξη δημοτικού είναι κοινές για το 7ο και 21ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και ο χωρισμός των μαθητών θα γίνει μετά τη λήξη των εγγραφών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή

1) Επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. Επιπλέον προσκόμιση φωτοτυπίας των αντίστοιχων σελίδων του βιβλιαρίου, καθώς και της πρώτης σελίδας αυτού με το ονοματεπώνυμο του παιδιού.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βιβλιάριο υγείας και τις ανάλογες σελίδες
2) Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου
3) Έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας του παιδιού. Μπορεί να είναι μισθωτήριο οικίας, λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής τηλεφωνίας, ΕΥΔΑΠ ή άλλο επίσημο έγγραφο.
4) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), που συμπληρώνεται από ιατρούς ειδικότητας παιδιατρικής ή γενικής ιατρικής. Το συγκεκριμένο έντυπο μπορείτε να παραλάβεται και από το γραφείο του 7ου Δημοτικού Σχολείου και κατατίθεται στο σχολείο το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2017.
Το ΑΔΥΜ μπορείτε να το δείτε και να το τυπώσετε πατώντας ΕΔΩ
5) Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού (για τους αλλοδαπούς μαθητές που φέρουν πιστοποιητικό γέννησης από την αλλοδαπή), το οποίο έχει εκδοθεί πρόσφατα. Οι γονείς των αλλοδαπών μαθητών που δεν μπορούν να προσκομίσουν το πιστοποιητικό γέννησης, μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο με ληξιαρχική πράξη γέννησης. Τα δικαιολογητικά εγγραφής των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα.



Για την εγγραφή των μαθητών στο ολοήμερο πρόγραμμα των σχολείων μας είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

α) Βεβαίωση εργασίας και των δυο γονέων ή του ενός γονέα όταν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια ή
β) βεβαίωση εργασίας του ενός γονέα και κάρτα ανεργίας σε ισχύ του άλλου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τους αυτοαπασχολούμενους γονείς (ελεύθερους επαγγελματίες κλπ.) αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε την εγκύκλιο για τις εγγραφές στο δημοτικό πατώντας https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/eggrafes2017_18_signed.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου