Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η εκδήλωση μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Η εκδήλωση του σχολείου μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του συγκροτήματος 7ου & 21ου Δημ. Σχολείων Ηλιούπολης. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 9:30 π.μ  και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της εκδήλωσης γύρω στις 10: 30 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση και την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.
Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης που συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου θα αποχωρήσουν από το σχολείο μας με τη συνοδεία της υπεύθυνου εκπαιδευτικού (κ. Μαργαρίτας Βαμβακούση) στις 10:45 π.μ., θα μεταβούν στο μνημείο της κατάθεσης (Μνημείο Γεωργίου Καραϊσκάκη – Πλατεία Κανάρια) και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων/συνοδών τους μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συναντηθούν με τους υπεύθυνους συνοδούς (κ. Βλαχογιάννη Αθανάσιο και κ. Σβίγκο Χρήστο) στο χώρο μπροστά στο ανθοπωλείο, (φανάρι στην αρχή της Λεωφόρου Ειρήνης) στο Νησάκι στις 11:30 π.μ. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 π.μ.
Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους, μέσα στο χώρο της κεντρικής πλατείας (Εθνικής Αντίστασης). Παρακαλούμε για την προσοχή σας ως προς την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.
Η σημαιοφόρος του Σχολείου, θα παραλάβει τη σημαία από το σχολείο την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, θα μεταβεί με τη συνοδεία των γονέων της στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, στις 10:45 π.μ. όπου και θα την περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κα Αλεξάνδρα Μπομπογιάννη, η οποία θα την συνοδέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της δοξολογίας και των υπόλοιπων εκδηλώσεων, μέχρι να μεταβεί στο χώρο αναμονής και να τεθεί επικεφαλής στο υπόλοιπο τμήμα της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου