Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940


                          

Ø        Την Πέμπτη 27-10-2016 θα πραγματοποιηθεί η σχολική μας εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων από τους μαθητές του σχολείου στις  8:10΄π.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 9:30 π.μ.. Παρακαλούνται οι γονείς για την έγκαιρη και ασφαλή παραλαβή και αποχώρηση των παιδιών τους.

        Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη μαθήτρια για την κατάθεση στεφάνου θα μεταβούν  στο Μνημείο Γ. Καραϊσκάκη (Πλατεία Κανάρια) στις  10:45΄ με τη συνοδεία εκπαιδευτικού του σχολείου μας. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το μνημείο με τους γονείς τους.

Ø        Την Παρασκευή  28 -10- 2016, ημέρα της εθνικής εορτής, οι  μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση, θα προσέλθουν στις  11:00΄π.μ.  με τους γονείς τους στο χώρο της παρέλασης (στο Νησάκι, αρχή Λεωφόρου Ειρήνης μπροστά στην πρώην Τράπεζα Αττικής), όπου και θα παραταχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες των συνοδών εκπαιδευτικών κ. Χαντζόπουλου Θεμιστοκλή και Μπαχρά Δήμητρας. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν  για την παραλαβή των παιδιών τους μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου από το χώρο μέσα στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου και θα διαλύονται τα τμήματα.
Ø       Ο σημαιοφόρος του σχολείου θα παραλάβει τη σημαία την προηγούμενη μέρα 27/10 από το σχολείο και θα μεταβεί με τη συνοδεία του γονέα του στον ιερό ναό της Κοίμησης Θεοτόκου στις 10.20 π.μ. για την καθιερωμένη δοξολογία όπου και θα τον περιμένει ο εκπαιδευτικός Σαρρής Ηλίας ο οποίος και θα τον συνοδεύσει μέχρι και την έναρξη της παρέλασης.
Ø       Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 2 Νοέμβρη λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές των περιφερειακών συμβουλίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου