Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εγγραφές στο ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2016 - 2017


Στα σχολεία με λειτουργικότητα από 6/θέσια και άνω, ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος (1η, 2η ή 3η ώρα) είναι 14 φοιτώντες μαθητές

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται: 
α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. 
β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).  


1. Η φοίτηση των μαθητών που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι υποχρεωτική. 
2. Στη συγκρότηση των τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος λαμβάνεται υπόψη η δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών, που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους. 
3. Η δηλωθείσα ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης παραμένει η ίδια, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
 4. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15.00), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. 
5. Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος ισχύει και παραμένει το ίδιο μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στη σχετική εγκύκλιο πατώντας εδώ.


Οι γονείς των μαθητών όλων των τάξεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και πληρούν τις προϋποθέσεις το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας από την καινούρια σχολική χρονιά θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στο γραφείο του σχολείου μας τη σχετική αίτηση μέχρι Παρασκευή 21/6/2016. Την αίτηση μπορείτε να προμηθευτείτε από το σχολείο μας ή να την τυπώσετε πατώντας εδώ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου