Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 27/10/2015  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του σχολείου μας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η εκδήλωσή μας θα ξεκινήσει στις 8:20 π.μ. και θα τελειώσει περίπου στις 9:30 – 9:45 π.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων» των σχολείων μας.
Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση τους, αφού προηγουμένως έχουν ενημερώσει το δάσκαλο της τάξης . 

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνου θα ξεκινήσουν στις 10:40 π.μ. και θα μεταβούν με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού του σχολείου μας κας Βαμβακούση Μαργαρίτας στο χώρο κατάθεσης στο μνημείο Γ. Καραϊσκάκη στην πλατεία Κανάρια. Η αποχώρηση των παιδιών που θα συμμετάσχουν στην κατάθεση μπορεί να γίνει από το χώρο της κατάθεσης με ευθύνη των γονιών και ενημέρωση της υπεύθυνου εκπαιδευτικού ή από το χώρο του σχολείου μετά την επιστροφή τους.

Η σημαιοφόρος την Τετάρτη 28/10 στις 10:30 π.μ. θα πρέπει να βρίσκεται στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου με τη σημαία (θα την έχει παραλάβει από το σχολείο την Τρίτη) για να συμμετέχει στην επίσημη δοξολογία της ημέρας. Θα την περιμένει και θα την συνοδεύει ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός ( κ. Καραπάνος Νίκος) μέχρι την ενσωμάτωσή της με το τμήμα της παρέλασης.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση την Τετάρτη 28-10-2014 στις 11:00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στο χώρο μπροστά από την πρώην τράπεζα Αττικής στο Νησάκι όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί υπεύθυνοι της παρέλασης ( κα. Χριστοφή Ευαγγελία  και κα. Χριστάκου Κατερίνα ). Μετά το τέλος της παρέλασης η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους από το χώρο μέσα στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών και την ενημέρωση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου