Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Εγγραφές στην πρώτη (Α') τάξη για το σχολικό έτος 2015 - 2016


Οι εγγραφές γίνονται από κοινού με το 7ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, αφού μοιραζόμαστε την ίδια περιοχή.
Αυτή τη σχολική χρονιά ξεκινούν στην Α' τάξη τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2009.
Οι εγγραφές γίνονται στο γραφείο του 7 ου Δημοτικού σχολείου (Τεμπονέρα και Ματσούκα) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 8:40 - 9:40 π.μ. και την Τρίτη 10:15 - 11:15 π.μ. 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 2 έως 19 Ιουνίου


Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή.

1. Πιστοποιητικό γέννησης (όχι ληξιαρχική πράξη γέννησης). Πρέπει να έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο και να αναγράφεται αριθμητικά και ολογράφως η ημερομηνία γέννησης.
Το πιστοποιητικό εκδίδεται κατόπιν αίτησης στον Δήμο εγγραφής ή στα ΚΕΠ. Για την αίτηση πατήστε εδώ.
2. Επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. Προσκόμιση φωτοτυπίας των αντίστοιχων σελίδων του , καθώς και της πρώτης του σελίδας.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και τη σελίδα εμβολίων.
3. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
4. Έγγραφο απόδειξης της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας στο όνομα του πατέρα, της μητέρας ή του νόμιμου κηδεμόνα ( Συμφωνητικό ενοικίου θεωρημένο από την εφορία, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φορολογική δήλωση ή άλλο επίσημο έγγραφο)
5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή που συμπληρώνεται από ιατρούς ειδικότητας παιδιατρικής ή γενικής ιατρικής. Το ΑΔΥΜ μπορείτε να το τυπώσετε από εδώ ή να το ζητήσετε από το γραφείο του 7ου Δημοτικού. Πατώντας εδώ μπορείτε να τυπώσετε το Φύλλο ιατρικής εξέτασης για το ΑΔΥΜ το οποίο φυλάσσει ο γιατρός. 
6. Για την εγγραφή σας στο ολοήμερο πρόγραμμα (για όσους ενδιαφέρονται) θα πρέπει να συμπληρώσετε και να καταθέσετε την παρακάτω αίτηση.
Πατήστε πάνω στην εικόνα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου